Hoi allemaal,

Er zijn ramen die twee dingen tegelijk laten zien: een schilderij dat er op staat en het licht dat er door heen schijnt... denk maar eens aan kerkramen van vooral  katholieke kerken. Zo is het met bijbelverhalen ook. Ze vertellen over mensen en gebeurtenissen. Maar wie goed kijkt, ziet nog iets anders: door de verhalen schijnt een licht. Het licht van Gods liefde voor de mensen. Maar wat doen wij met dat licht van God. Zien we het eigenlijk wel en delen we het met andere mensen en kinderen?
We krijgen het licht om het door te geven. Maar hoe geef je licht door? Nou, daar gaan we het in de adventstijd over hebben bij de kindernevendienst. Iedere week krijgen we bezoek van iemand, die komt vertellen over het licht. En we gaan ook iedere week iets knutselen dat met licht te maken heeft. Het is leuk als je er iedere adventzondag bent, want met kerst maken we van al die knutsels bij elkaar één knutsel, dus kom allemaal gezellig naar de kerk in de adventstijd.

Tot ziens bij de kindernevendienst,
Yvonne