Hoi allemaal,

Ik kan het bijna niet geloven, maar het is echt zo…het is alweer bijna vakantie. Nog een paar weekjes naar school en dan zijn we heerlijk een paar weken vrij. Vrij om te spelen, zwemmen, logeren of gewoon lekker niks te doen…Ook de kindernevendienst heeft een paar weken vakantie. Op 30 juni is de laatste kindernevendienst voor de vakantie en op 25 augustus beginnen we weer. Maar als jullie in de vakantie toch naar de kerk komen, dan liggen er weer klemborden met puzzels, kleurplaten en natuurlijk potloden en stiften voor jullie klaar (dus als het verhaal van de dominee te moeilijk is, hoef je je niet te vervelen).

Maar eerst nemen we nog afscheid van Nathan, want die gaat volgend jaar in Nijmegen naar school. We vinden het jammer dat je gaat, Nathan, maar we wensen je veel succes op je nieuwe school en veel plezier bij de jeugdkerk!

Omdat er altijd al zoveel “afscheidsfeestjes” zijn voor de vakantie, hebben we besloten om het uitje van de kindernevendienst te verplaatsen naar na de vakantie. Op 14 september willen we met jullie allemaal wat leuks gaan doen. Wat, hoe, waar en hoelaat dat horen jullie nog wel, maar zet de datum maar alvast in de agenda!

Nou, dan wens ik jullie allemaal alvast een fijne vakantie!

Groetjes namens de leiding van de kindernevendienst,

Yvonne