Hoi Allemaal,

 Gezellig zeg, dat er zoveel kinderen waren op ons kinderkerstfeest.  En wat een mooie boodschap zat er in het poppenkastverhaal, ..dat Jezus graag wil dat we elkaar helpen en samen delen. En als je dat doet, word je daar zelf ook blij van. Het lijkt me ook een heel goed voornemen voor dit nieuwe jaar.

Ook hebben we nog gekeken en geluisterd naar het kerstverhaal van Dick Bruna. Het werd voorgelezen door Rija, die helaas heeft besloten dat ze stopt als leiding van de kindernevendienst. Dat vinden we heel jammer, maar we zien haar gelukkig nog wel eens in de kerk. Aan het eind van het kinderkerst werd ze verrast met een bedankfilmpje en hier zeg ik het nog een keer:  Rija, heel erg bedankt voor al die jaren hulp en gezelligheid!

Er is tijdens het kinderkerstfeest gecollecteerd en de opbrengst van  €68,70 is voor ons Moldaviëproject.  Wat een mooi bedrag!

En dan willen we ook nog even alle mensen bedanken voor de bijdrage voor het Kinderkerstfeest, in alle enveloppen samen zat een bedrag van 124 euro. Hier hebben we een leuk adventsproject  en een mooie kinderkerstdienst van kunnen maken, met iets lekkers en een aandenken voor iedereen.

Komen jullie ook dit jaar weer gezellig naar de kindernevendienst? Dan zie ik jullie daar.

 

Groet,  Yvonne

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

of schrijf je in voor het automatisch ontvangen van nieuwsberichten via e-mail:

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.