Diensten komende zondagen

Vanaf 20 september Vinden er weer vieringen plaats in de kerk in Wamel. Na 1 november zal dit afwisselend in Wamel en Boven-Leeuwen zijn. Een overzicht van de geplande diensten vindt u via deze link:

kerdiensten op datum

Aanmelden kerkdienst

Voor de diensten die in Wamel en Boven-Leeuwen worden gehouden dient u zich vooraf aan te melden bij Wim Backer, dit kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk zaterdag 22:00 uur. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen in de kerk dus meld u op tijd aan, want vol is vol.

Tijdens alle diensten zal niet er geen samenzang zijn, is er geen toiletbezoek mogelijk en is er geen koffiedrinken na de dienst.
Wel is er tijdens de kerkdiensten om 10.00 uur oppas en kindernevendienst (in Wamel). De kinderen gaan bij binnenkomst direct naar hun eigen ruimten en blijven de hele dienst bij elkaar.