Als kerk willen we graag ruimte bieden voor bezinning en ontmoeting.

Ontmoeting is er bij de koffie na de kerkdienst op zondagmorgen

Maar er is meer dan de zondagse eredienst!

Hierbij willen wij u ons programma presenteren met een eigentijds aanbod aan activiteiten voor het seizoen 2018/2019. Wij hebben er met plezier en enthousiasme aan gewerkt om een programma samen te stellen: actueel, rijk aan inhoud en breed opgezet. Zodat er hopelijk ook iets bij zit waarvan u denkt: ‘Dat is wat voor mij’. Inspiratie, verdieping, ontmoeting, openheid, ruimte voor vragen. Zo willen we als kerk midden in de wereld staan en luisteren naar de vragen die er leven. We hopen dan ook op boeiende en hartverwarmende ontmoetingen.

Voor wie is dit programma bedoeld? Het antwoord is: voor iedere belangstellende. Wij willen een open gemeente zijn, waarin iedereen van harte welkom is.

Wij hopen dat dit aanbod mag voorzien in een behoefte en dat het mag bijdragen aan het culturele en maatschappelijke leven in West Maas en Waal.

De bijeenkomsten zijn voor iedereen. Of u wel of geen lid bent van een kerk of parochie maakt niet uit. Wel willen we u vragen zich aan te melden voor een activiteit om een indruk te krijgen hoeveel personen wij kunnen verwachten, maar het is geen ‘must’. Ook zonder aanmelding bent u van harte welkom.

We vragen een bijdrage van € 1,50 p.p. per avond.

Wij hopen dat wij u bij een of meer bijeenkomsten mogen ontmoeten.

Namens de voorbereidingsgroep,

Edo  Laseur,

predikant  Protestantse Gemeente West Maas en Waal.

Datum Activiteit
dinsdag 23 oktober 2018 De Bijbelquiz